Om oss

Tenk at det finnes mennesker som har en lidenskap for god tannhelse! Vi som arbeider på Muren Tannlegepraksis mener at alle mennesker skal få god og trygg hjelp til forebygging og behandling av tannhelseproblemer.

Muren Tannlegepraksis er en moderne tannklinikk med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken eies av tannlege Birte Jordal og har eksistert i over 10 år. I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov.

Du slipper raskt til når problemer oppstår, og vi gjennomfører behandling så behagelig og smertefritt som mulig. Du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene som foreligger og hva de koster, før vi sammen kommer fram til hva som passer best for akkurat deg.

Vi gir deg et helhetlig tannhelsetilbud, og vi vil alltid være tilstede for deg når du trenger det. Velkommen!

Våre tjenester

Vi tilbyr tjenester som fyllingsterapi, rotbehandling, rens, behandling av tannkjøttsykdom (kronisk periodontitt), protetisk behandling (bl.a. kroner, skallfasetter, broer, hele/partielle proteser), vanlig tannekstraksjon, kirurgisk fjerning av visdomstenner, bittskinnefremstilling, tannbleking, mm.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.

    Åpningstid: 09:00 – 16:00